За Здраве

Кремот „Здравје“ е најпродаваниот универзален крем во Бугарија. Кремот во сина кутија за олеснување на кожни иритации веќе 60 години е присатен во секој дом. Некои од бројните намени на кремот ги вклучуваат: посекотини/иритации од жилет, црвенило од памперс, екцем, површински рани, акне.

Златната формула на кремот „Здравје“ го вклучува цинков оксид и пчелен восок.

Таа е непроменета од денот на создавањето на кремот до денеска.

Секоја минута во Бугарија се продаваат по 4 кутии крем „Здравје“.

 

 

Използваме бисквитки, за да оптимизираме Вашият потребителски престой в уебсайта. Моля, запознайте се с нашата Политика за поверителност тук

Приемам Отказвам Научи повече